Szorongás, fejfájás, alvás, ekcéma, allergia – CBD olaj

2023. áprilisban kezdtem el szedni az olajat, (750) napi 2×1 cseppről indultam, most 2×6-7 csepp megy. Szorongás, nem alvás, allergia, ekcéma, fejfájás (heti 3-4 tasak Flector por), nagyon erős enerváltság miatt.
Most július 1. van, és beszámolok a tapasztalataimról.

Az első, amit éreztem, az az egyre növekvő életenergia!!! A ‘csillagokat is ledolgozom az égről’ érzés!
Aztán csökkent a szorongásom (előtte, évekig 4-5 hasmenés, mielőtt el tudtam indulni dolgozni vagy a boltba!!!!!! Szőrnyű volt!). Napjában már többször ‘elkóborolok’ ide-oda, sőt olyan jellemváltozáson mentem át, hogy pont egy hónapja felmondtam a 25 éves munkaviszonyom (ahol rettentő rosszul éreztem magam, de féltem változtatni) , és pont ma kezdtem az új helyemen!!!
Továbbá! Valamivel több, mint 3 hete nem fáj a fejem.

Allergiám gyógyszer mellett is rossz volt (szemviszketés, orrfolyás, iszonyú sok tüsszögés), most nincs SEMMI bajom! A gyógyszert sem szedem. A gyerekem (18 éves!!!) elutasította az olajat, ő szedi az allergia gyógyszert, keni a szemét, és nem győzöm papírzsepkendővel… Fáj érte a szívem… De nem fogadja el a segítséget… Egyenlőre.
Az ekcémám halványodott, most legalább már nem viszket, így nem marom, nem vérzik.
Az alvás! Az még folyamatban van… Egyenlőre altatóval alszom, mióta szedem az olajat, 2 éjszakát próbáltam altató nélkül, nem volt jó. De nyílván ez egy hosszabb távú dolog lesz, nem várhatom el, hogy ez a kis üvegcse 2-3 hónap alatt „tegyen rendbe” mindent, plusz 30 évnyi nemalvást! Lehet kicsit hosszú lett, de nem lehetett rövidebben…..
Türelmesen várom, mit fedezek fel vele! Köszönöm Gyöngyi a segítséged! ????
Hálás vagyok ezért!