El kell mondjam , Én nagyon szkeptikus voltam mostanáig . Férjem miatt döntöttem úgy hogy nincs veszteni valónk kipróbáljuk . Neki nagyon erős migrénje van már nagyon fiatal kora óta . Többször volt vele orvosnál és minden vizsgálatot végig csináltak, sajnos nem találtak rá megoldást . Így maradt a fájdalom csillapító, ami doboz szám fogyott . Minden front változást és szelet megérzett , sokszor a munkát is ott kellett hagyja, de mivel ez a rosszullét hányást is elő idézett volt rá példa hogy az autó pályán haza fele jött rá ez a roham .
Január volt a forduló pont , szinte egyik migrén követte a másikat alig volt fejfájás nélküli napunk. Február elején kezdte el fújni a BRAIN-t és a használni a CBD 500-s olajat . Az elején volt egy erős migrénje, pár kisebb fej fájás, aztán mintha el tűnt volna. Nincs fej fájás. Hihetetlen főleg úgy hogy most a hetekben is fontok jönnek mennek , erős széles napok vannak . És én még mindig várom mikor szól “hogy na most fáj a fejem “ de semmi . Nincs migrén nincs fej fájás . Hihetetlen számomra is, és még mindig vártam a front át vonulást . De előbb-utóbb beláttam működik . Nekem ez nem túlzás de csoda szer lett !! Ajánlom mindenkinek, nem kimondottan panasz vagy tünet kezelésre , hanem azért hogy egy egészségesebb testben élje az életet!! “ Ép testben , ép lélek “ egy bolodogabb egészségesebb életért

Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


This will close in 30 seconds