TRIM365 SÚLYCSÖKKENTŐ SPRAY

(3 vásárlói értékelés)

Karcsú vonalak mardosó éhségérzet nélkül?

Az emberek túlnyomó része még mindig hatalmas tévúton jár a fogyást illetően. Pedig színtiszta matek és egyetlen szó a titka: KALÓRIADEFICIT! Azaz kevesebbet enni, mint amennyit a szervezeted napi szinten eléget, de nem koplalni! Ahhoz, hogy ezt elérd kétségkívül önuralom szükséges, és ez az a pont, aminél az emberek zöme elvérzik.

A TRIM365 egy olyan nyelv alá fújható spray, mely a nyálkahártyán keresztül azonnal felszívódik és csökkenti az éhségérzetet, stabilizálja a vércukorszintet.

 

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml/ 240 permet 

OGYÉI: 23532/2020

19,89  + ÁFA

Kategóriák: ,

TERMÉKLEÍRÁS

A Trim365 Spray fő összetevője egy különleges trópusi gyümölcs a Garcinia Cambogia, mely étvágycsökkentő tulajdonsága miatt roppant közkedvelt.

Mindemellett a benne lévő HCA vegyület (hidroxicitromsav) még pluszban rásegít arra, hogy a felhasználatlan kalória ne alakulhasson át zsírrá.

A mikronizált eljárásnak köszönhetően a hatóanyagok csaknem 98%-a hasznosul a szervezetben.

Csökkenti az éhségérzetet

Serkenti az emésztést

A zsigeri zsírokat energiává alakítja át

Csökkenti a vércukorszintet és koleszterinszintet

Elnyomja az édesség és szénhidrátok  iránti sóvárgást

60 napos pénzvisszafizetési garancia

ÖSSZETEVŐK ˇ

HCA

A HCA módosítani képes a szervezet zsír-és szénhidrát felhasználását.

Blokkolja a szervezetnek azt a képességét, hogy a fel  nem használt cukrot zsírrá alakítsa és elraktározza. Ugyanakkor fokozza a lipidek oxidációját, ami azt jelenti, hogy a szervezet szénhidrát helyett zsírt éget.

Alacsony zsírtartalmú étrend mellett ez a hatás fokozza a szervezet zsírégetését.

fogyas_trim365_spray_osszetevok  

 

fogyast_elosegito_spray_trim365
ÖSSZETEVŐK ˇ

HCA

A HCA módosítani képes a szervezet zsír-és szénhidrát felhasználását.

Blokkolja a szervezetnek azt a képességét, hogy a fel  nem használt cukrot zsírrá alakítsa és elraktározza. Ugyanakkor fokozza a lipidek oxidációját, ami azt jelenti, hogy a szervezet szénhidrát helyett zsírt éget.

Alacsony zsírtartalmú étrend mellett ez a hatás fokozza a szervezet zsírégetését.

fogyas_trim365_spray_osszetevok  

 

Miért a mikronizált spray?

Az orális permetek felszívódása a testben 90%-al magasabb, mint a tabbletták és kapszulák esetében, mivel már a szájban bekerülnek a véráramba, megkerülve ezzel a gyomrot.

Nem beszélve arról, hogy a lakosság csaknem 40%-nak gondja akad a tabletták lenyelésével.

Ezzel szemben a Napi Spray egy úgynevezett mikronizált adagoló rendszer segítségével drámai felszívódást biztosít rögtön a szánkba érve.

ADAGOLÁS: Főétkezés előtt 15-30 perccel érdemes fújni 8 permetet. A fújás után tartsd 1 percet a szádba, és csak azután nyeld le.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

RENDELÉS MENETE

A

KÉRDEZZ CHAT-EN

Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

VÉLEMÉNYEK

3 reviews for TRIM365 SÚLYCSÖKKENTŐ SPRAY

  1. Szente Ida

    Nincs velemeny

  2. Deczki Julianna

    ?

  3. Zigány balázs

    Legjobb

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt a MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.