BOOST ENERGIZÁLÓ SPRAY

,,Kávé nélkül élet sincsen” Ha Te is osztod ezt a nézőpontot, netalán még notorius energiaital függő is vagy, úgy ezt Neked találták ki…

8 fújás a nyelv alá, és a nyálkahártyán rekordsebességgel felszívódó BOOST Energizáló Spray gondoskodik a hosszantartó energiaszintről.

Felejtsd el a napi 4-5 kávét és válts a természetes összetevőkre, amit a koffeinen kívül B12 vitaminnal is dúsítottak.

A mikronizált permetező rendszernek köszönhetően, mindössze napi 8 fújás elegendő ahhoz, hogy jobb közérzetet és immunitást kapjunk. Zsebméretű, így bárhol- bármikor előkapható.

 

 

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml/ 240 fújás/ 1 hónapra elegendő

OGYÉI: 23514/2020

19,89  + ÁFA

Kategóriák: , Címke:

LEÍRÁS

A BOOST egy olyan természetes energizáló spray, amely alacsony cukor, szénhidrát és kalóriatartalmánál fogva növeli az energiaszintet. Összetevői között szerepel a B12 vitamin, Taurin és természetes Koffein.

A mikronizált eljárásnak köszönhetően a hatóanyagok csaknem 98%-a hasznosul a szervezetben.

Növeli az energiaszintet mindezt károsító összetevők nélkül

Azonnali hatást fejt ki, közben nem szedál le

Növeli az állóképességet

Ébren tart

Tökéletes a reggelek megkezdéséhez, kemény edzések előtt vagy a munkanap átlendítésében

60 napos pénzvisszafizetési garancia

ÖSSZETEVŐK ˇ

B12 vitamin: mennyisége 50 éves kor felett jelentősen lecsökken, melyet szigorúan pótolni szükséges.

Pl.: húsok, belsőségek és a tojás rendkívül gazdag B12 vitamin forrás

Hiányának tünetei:

 • vérszegénység
 • kognitív funkciók romlása
 • fáradékonyság, kimerültség
 • végtagok zsibbadása

 

Természetes Koffein: Stimulálja a központi idegrendszert, élénkít.

 

Taurin: esszenciális aminosav, amely elengedhetetlen a szív, retina, vázizom az agy és az immunsejtek megfelelő működéséhez.

boost_energia_spray_osszetevok

 

 

boost_energia_spray
ÖSSZETEVŐK ˇ

B12 vitamin: mennyisége 50 éves kor felett jelentősen lecsökken, melyet szigorúan pótolni szükséges.

Pl.: húsok, belsőségek és a tojás rendkívül gazdag B12 vitamin forrás

Hiányának tünetei:

 • vérszegénység
 • kognitív funkciók romlása
 • fáradékonyság, kimerültség
 • végtagok zsibbadása

 

Természetes Koffein: Stimulálja a központi idegrendszert, élénkít.

 

Taurin: esszenciális aminosav, amely elengedhetetlen a szív, retina, vázizom az agy és az immunsejtek megfelelő működéséhez.

boost_energia_spray_osszetevok

 

 

Miért a mikronizált spray-k?

 • Az orális permetek felszívódása a testben 90%-al magasabb, mint a tabbletták és kapszulák esetében, mivel már a szájban bekerülnek a véráramba, megkerülve ezzel a gyomrot. 

 • Nem beszélve arról, hogy a lakosság csaknem 40%-nak gondja akad a tabletták lenyelésével.

 • Ezzel szemben a Napi Spray egy úgynevezett mikronizált adagoló rendszer segítségével drámai felszívódást biztosít rögtön a szánkba érve.

 • ADAGOLÁS: Napi 8 permet egyben, vagy 2 részletbe elosztva, amikor úgy érzed, hogy szükséges. Fújás után tartsd a szádban 1 percig, csak ezután nyeld le. Használat után fél óráig nem célszerű enni-inni. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

VÁSÁRLÁS MENETE

A

KÉRDEZZ CHAT-EN

Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

„BOOST ENERGIZÁLÓ SPRAY” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt a MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


This will close in 30 seconds