Mantra Synergy Shoote száraz bőrre

Ne törődj bele a rendkívüli száraz, kérges és ekcémás bőrfelületbe!
A CBC-vel ellátott Mantra Shoote, kenderrel és illóolajok szinergiájával nyugtatja és segíti az egészséges bőr megjelenését.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 10ml

32,66  + ÁFA

CBC & Illóolaj esszencia

Nyugtasd meg CBC-vel és kenderrel az extrém száraz bőrt! A Mantra Synergy Blends™ Soothe rendkívül száraz bőr hidratálására készült golyós roll. Bőrápoló tulajdonságairól híres CBC-t, valamint számos prémium illóolajat tartalmaz.

 

Levendula illóolaj: jótékony bőrápolási előnyei miatt igencsak népszerű.

Teafaolaj: tisztít és elősegíti az egészséges megjelenésű bőrt.

Kamilla illóolaj: nyugtató

Szalmagyopár: egy értékes illóolaj, amelyről úgy gondolják, hogy segít helyreállítani az egészséges bőr megjelenését

60 napos pénzvisszafizetési garancia
bornyugtato_mantra_synergy_shoote

Kinek ajánlott?

Rendkívül száraz, kérges bőr eseténél, valamint különféle bőrállapotok pl.: ekcéma leküzdésére. CBC-t és gondosan válogatott illóolaj esszenciákat tartalmaz, melyet a bőr nyugtatására és hidratálására válogattak össze.

Használat

Használat: Vidd fel a keveréket a problémás területekre, majd masszírozd be a bőrbe. Használd naponta 2-3 alkalommal addig, amíg a kezelt bőrfelület szebbé válik.

Összetevők

Kapril/capric trigliceridek, Chamomilla recutitia (Matricaria) virágolaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, Melaleuca alternifolia (teafa) levélolaj, Helichrysum angustifolium (Szalmagyopár) virágolaj, széles spektrumú kender (Cannabis sativa), kannabichromén (CBC).

 

VÁSÁRLÁS MENETE

Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

„Mantra Synergy Shoote száraz bőrre” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.