Mantra Synergy Flex fájdalomcsillapító roll

A Mantra Synergy Flex™ fájdalomcsillípító golyós roll természetes és hatékony megoldás az izmok és ízületek számára.
Összetevői között megtalálható a fájdalomcsillapító tulajdonságairól ismeretes CBG, a nyugtató levendula illóolaj, valamint hűsítő hatású Madagaszkári kámfor és Eukliptusz.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 10ml

32,66  + ÁFA

CBG & Illóolaj esszencia

Nyugtasd meg CBG-vel és kenderrel a fáradt izmokat és fájó ízületeket. A Mantra Synergy FLEX egy golyós roll, ami elfér a táskádban, így amikor szükséged van a fájdalom csillapításra, máris kéznél van a természetes megoldás. Legyen szó becsípődésről, reggel elaludt nyak-váll, és ízületi fájdalmak, sportsérülés vagy egyéb kellemetlen fájó-szúró érzetről. 

 

Nyugtató hűsítő érzetet nyújt

Csillapítja a fájdalmat a problémás területeken

Madagaszkári kámfor: hűsítő, enyhíti a rheumás betegségeket

Eukaliptusz: gyulladásellenes, antibakteriális, rheumás-ízületi fájdalmakra 

Összetevők: Levandula olaj, kapril /kapri trigliceridek, Ravintsara ( Madagaszkári kámfor) olaj, széles spektrumú kender (Cannabis sativa), Eukaliptusz globulus levélolaj, kannabigerol (CBG)

60 napos pénzvisszafizetési garancia
fajdalomcsillapito_roll_osszetevok

Kinek ajánlott?

Rheumás ízületi fájdalmaknál, ízületi és izomfájdalomra.

Használat

Vidd fel a keveréket a problémás területekre, majd masszírozd be a bőrbe. Használd minden nap, amikor úgy érzed, hogy szükség van rá.

 

VÁSÁRLÁS MENETE

Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

„Mantra Synergy Flex fájdalomcsillapító roll” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.