Mantra Synergy Calm nyugtató

A Mantra Synergy Blends™ Calm csendes aromát kínál az egyensúly helyreállításához és a visszaállításhoz szükséges nyugalom érdekében. Ez a hatásos keverék CBN-t, levendula, rozmaring, grapefruit illóolajat tartalmaz, melyek sokoldalúságát már jól ismerjük. Ha pihenésre, nyugalomra vágysz, vagy szimplán kibillentél a napi egyensúlyból a munkahelyen, a gyermekeddel játék közben, vagy az iskolában, válaszd a Mantra CALM Synergy Blends-et™.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 10ml

32,66  + ÁFA

CBN és illóolaj keverék

CBN – más kannabinoidok bomlásterméke mely nyugtató, alváskönnyítő, gyulladáscsökkentő

Levendula: köztudottan nyugtató, pihentető alvást biztosít

Rozmaring illóolaj: stresszoldó, idegnyugtató, szellemi fáradtság-feledékenység ellenszere, csökkenti a fizikai és lelki túlterheltség tüneteit 

Grapefruit: fertőtlenítő, nyugtató, szorongások oldására, vérkeringést javító

60 napos pénzvisszafizetési garancia
nyugtato

Előnyei:

  • Az aroma nyugtatóan hat
  • Egyensúlyt teremt
  • Golyós Roll a kényelmes és gyors alkalmazáshoz, amikor nyugalomra van szükséged

Használat

Helyileg alkalmazd a pulzuspontokon, a nyak hátsó részén, a fülek mögött és a halántékon. Használd, amikor úgy érzed, hogy szükséged van rá.

 

Összetevők

Capril /Capric Trigliceridek, Rosmarinus officinalis (rozmaring) virág / levél / szárolaj, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, citrus paradisi (grapefruit) hámozóolaj, széles spektrumú kender (Cannabis sativa) 

 

VÁSÁRLÁS MENETE

Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

„Mantra Synergy Calm nyugtató” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.