Mantra Synergy Beauty bőrszépítő roll

A MANTRA BEAUTY golyós roll CBG-vel és kenderrel segít felvenni a harcot az öregedő bőr jeleivel. Érj el élénk, fiatalos és gyönyörű megjelenést ezzel a forradalmi szépségelixírrel, amely CBG-t és kézzel szedett illóolajok kombinációját tartalmazza.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 10ml

42,00  + ÁFA

BEAUTY CBG-VEL ÉS ILLÓOLAJOKKAL

A Mantra Synergy Blends™ Beauty egy forradalmi szépségápolási elixír CBG-vel és a lenyűgöző eredmények elérése érdekében válogatott esszenciális olajok kombinációjával. Ez a hatékony keverék csökkenti a korai öregedés látható jeleit, javítja a bőr tónusát- és rugalmasságát, valamint elősegíti az egészséges, fiatalos megjelenésű arcbőrt.

A legkeresettebb és legdrágább illóolajokkal

Rózsa illóolaj: több, mint 300 értékes anyagot tartalmaz (antioxidánsok, flavonoidok, cink)

Tömjén illóolaj: a jobb tónus és rugalmasság érdekében

Szalmagyopár: elősegíti az egészséges és fiatalos arcbőrt

60 napos pénzvisszafizetési garancia
cbg_illoolaj_keverek_osszetevok_mantra

Kinek ajánlott?

Férfiaknak és nőknek egyaránt, akik odafigyelnek az arcbőrük épségére, és szeretnék késleltetni az öregedés jeleit természetes összetevőkkel.

Használat

Reggel és este az arcbőr alapos megtisztítása után, használd arcon, nyakon és dekoltázson.

 

Összetevők

Kapril/kaprinális trigliceridek, Boswellia serrata (tömjén) olaj, Rosa damascena (rózsa) olaj, Helichrysum angustifolium virágolaj, kannabigerol (CBG), széles spektrumú kender (Cannabis sativa)

 

VÁSÁRLÁS MENETE

Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

VÉLEMÉNYEK

Vélemények

„Mantra Synergy Beauty bőrszépítő roll” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


This will close in 30 seconds