Mantra Diffúzor

(1 vásárlói értékelés)

Hagyd szabadjára engedni otthonodban a Mantra Esszenciákat, amihez itt a Mantra porlasztó Diffúzor.
A kézzel készített fa talp, vésett Mantra embléma és egyedi fúvott üvegtető modern dizájnnal, csodálatosan illeszkedik gyakorlatilag bármilyen belsőépítészeti stílushoz.

Gyártva: USA

92,38  + ÁFA

Kategória:

AROMATERÁPIA

  Az illóolajok permetezésének legtisztább módja, amihez nem szükséges hígítás

  Nem használ hőt vagy vizet, fenntartva az olajok holisztikus tulajdonságait

  Nyugtató LED hangulatvilágítás be/ki érintésérzékelővel

  A Bernoulli-alapelv felhasználásával némán porlaszt

  60 napos pénzvisszafizetési garancia

  mydailychoice_mantra

  Alkalmazás

  • Helyezd az üvegtartály keskeny végét a fa alapon lévő gumivezetékbe. Az üvegtartály hegyének ringatása rendben van, de NE csavarja körkörös mozdulattal az üveget.
  • Tegyél tiszta illóolajat a tartály aljára (a legtöbb esetben kb. 15-25 csepp elegendő). Ne töltsd túl.
  • Tartsd az olajszintet legalább ¼ hüvelykkel a tartály alján lévő két kis üvegcső teteje alatt.
  • Helyezd az üveg kupakját az üvegtartályba.
  • Csatlakoztasd a tápegységet az aljzathoz, és dugd be a konnektorba.
  mydailychoice_mantra

  VÁSÁRLÁS MENETE

  A

  KÉRDEZZ CHAT-EN

  Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

  Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

  Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

  VÉLEMÉNYEK

  1 review for Mantra Diffúzor

  1. Puskás Gyöngyi

   Egyszerűen imádom! A napokban leptem meg magam ezzel a cukisággal, és annyira szépen porlasztja az illóolajakat! Most a citrom, eukaliptuszt választottam hozzá, de legközelebb a levendula és tömjénre fáj a fogam! Visszatérve a diffúzorra csendes és szuperül teszi a dolgát. Jól döntöttem vele:-)

  Adjon hozzá egy véleményt

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Termékjogi nyilatkozat

  Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Termékjogi Nyilatkozat

  Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

  Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

  Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


  This will close in 30 seconds