Kiszállítás 3-5 munkanapon belül.

Személyes átvétel Budapest területén.

60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia.

Mantra Diffúzor

Hagyd szabadjára engedni otthonodban a Mantra Esszenciákat, amihez itt a Mantra porlasztó Diffúzor.
A kézzel készített fa talp, vésett Mantra embléma és egyedi fúvott üvegtető modern dizájnnal, csodálatosan illeszkedik gyakorlatilag bármilyen belsőépítészeti stílushoz.

Gyártva: USA

Kategória:

AROMATERÁPIA

  Az illóolajok permetezésének legtisztább módja, amihez nem szükséges hígítás

  Nem használ hőt vagy vizet, fenntartva az olajok holisztikus tulajdonságait

  Nyugtató LED hangulatvilágítás be/ki érintésérzékelővel

  A Bernoulli-alapelv felhasználásával némán porlaszt

  60 napos pénzvisszafizetési garancia

  Alkalmazás

  • Helyezd az üvegtartály keskeny végét a fa alapon lévő gumivezetékbe. Az üvegtartály hegyének ringatása rendben van, de NE csavarja körkörös mozdulattal az üveget.
  • Tegyél tiszta illóolajat a tartály aljára (a legtöbb esetben kb. 15-25 csepp elegendő). Ne töltsd túl.
  • Tartsd az olajszintet legalább ¼ hüvelykkel a tartály alján lévő két kis üvegcső teteje alatt.
  • Helyezd az üveg kupakját az üvegtartályba.
  • Csatlakoztasd a tápegységet az aljzathoz, és dugd be a konnektorba.
  mydailychoice_mantra

  VÁSÁROLJ 25%-AL CSÖKKENTETT TAGI ÁRON

  Kattints a termék oldalakon, vagy  itt lévő ,,25% kedvezménnyel vásárolok” gombra, és kövesd a leírtakat:

   

  • Az átirányított MyDailyChoice oldalon állítsd be a magyar nyelvet
  • kattints a SHOP oldalra és válaszd ki a terméke(ke)t
  • a PÉNZTÁR oldalra kattintva fogadd el a  MIRACLE cream-et, mint hivatkozót (csak ebben az esetben jár a kedvezmény)
  • add meg a kért adatokat, felhasználónevet és jelszót
  • biztonságos fizetés bankkártyával ( VISA, Mastercard) vagy Bitcoinnal
  • kétlépcsős hitelesítés TELEKÓDDAL! (Smart Bank-ba belépve)

   

  Az adatok megadásával egyben létrehozod saját MyDailyChoice fiókodat, ahová bármikor belépve intézheted és nyomon követheted a rendeléseidet.

  A felhasználónév- és jelszót érdemes elmenteni, felírni.

  Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

  VÉLEMÉNYEK

  Vélemények

  „Mantra Diffúzor” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Termékjogi nyilatkozat

  Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Termékjogi Nyilatkozat

  Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

  Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.