MANTRA CHAKRA ILLÓOLAJ SZETT

A Mantra Chakra Kollekció egy gyönyörű dobozos illóolaj-keverék készlet, amely tökéletesen alkalmas aromaterápia, meditáció, vagy helyi alkalmazásra. Fedezd fel a 6 lélekdúsító keverék gyűjteményét, és alkalmazd a nap bármely szakában.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 6db 10ml olajkeverék

102,65  + ÁFA

Kategória:

ÉRZÉKEIDRE HANGOLVA

Az illóolaj-keverékek több mint 5000 éve fontos szerepet játszanak a wellness-gyakorlatokban a kultúrák számára szerte a világon. Itt az ideje, hogy megtapasztald a terápiás minőségű olajok mibenlétét.

Ha készen áll az öngondoskodás légkörének megismerésére, tapasztald meg a Mantra illóolajok terápiás tulajdonságait.

A doboz tartalma:

 • Sleep 10ml – A nyugtató alvásért felelős Esszenciális Olaj
 • Breathe 10ml – Légzést segítő/ tiszta légutakért felelős olaj (kiváló termék főként náthás időszak esetén)
 • Focus 10ml – Jobb koncentrációs készségekért felelős olaj
 • Energy 10ml – A leghatásosabb Esszencia az őszi fáradt/ bágyadt időszakban ugyanis ez az energiáért felelős esszencia
 • Relax 10ml – Az ideális pihenésért felelős esszencia, ami különös megnyugvást hozhat ezekben a nehéz időkben
 • Restore 10ml – A helyreállító esszencia, ami különösen a szervezet/ elme újraindítását tudja elősegíteni

Élénkítő aromás élményt nyújt

Terápiás tisztaságú illóolaj esszenciák

100% növényi kivonatokból

Nincs mesterséges összetevő

60 napos pénzvisszafizetési garancia

Alkalmazási MÓDOK

 • Párologtatva, diffúzorba alkalmazva tegyél 3-4 cseppet
 • Aromatikusan belélegezve
 • Helyileg: tegyél 1-2 cseppet a kívánt területre, vagy hígítsd opcionális vívőolajjal az egyéni érzékenység kialakulásának minimalizálása érdekében.* A bőrön való alkalmazást követően a bekent bőrfelületet nem érheti UV fény!
  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  VÁSÁRLÁS MENETE

  A

  KÉRDEZZ CHAT-EN

  Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

  Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

  Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

  VÉLEMÉNYEK

  Vélemények

  „MANTRA CHAKRA ILLÓOLAJ SZETT” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Termékjogi nyilatkozat

  Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Termékjogi Nyilatkozat

  Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

  Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.