LOVED BOTANIKUS PARFÜM

Az illóolajok és növényi anyagok örömteli keverékével született meg a LOVED testpermet, melyet bárhová magaddal vihetsz. Azokon a napokon amikor a magabiztosság, derű és a kiteljesedés érzésére vágysz, amit a szeretet képes nyújtani – ott van a Mantra LOVED, ami az érzékszerveiden keresztül támogatni fog ebben. Hiszen nincs fantasztikusabb érzés, amikor szeretetre méltónak érezzük magunkat, amit másokkal is könnyedén megoszthatunk.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 8 ml

23,32  + ÁFA

Kategória:

LOVED TESTPERMET

  A Mantra Scents botanikai illatcsalád olyan válogatott növényi kivonatokat tartalmaz a Világ különféle tájairól, melyek az érzékeken keresztül hatnak a testre és lélekre egyaránt.

  Alkalmazd olyan pulzáló pontokon, mint a nyak, csukló, mellkas vagy a térd mögötti rész, és érezd magadban az eltökéltséget.
  Kizárólag helyi alkalmazásra!

  Ruhaneműre a kókuszolaj miatt nem tanácsos fújni.

   100% VEGÁN

   Állatokon nem tesztelt

   Botanikai növényekből készült

   Nincs egészségre káros hatása

   Összetevők: Frakcionált kókuszolaj, botanikai illat (szeder, körte, írisz, jázmin, narancsvirág, tonkabab, vanília, praliné, pacsuli

   60 napos pénzvisszafizetési garancia

   Pozitív megerősítések

   • Az igazi boldogság az életben a szeretet és a szerethetőség képességéből fakad.
   • Szeretem magam, és hagyom, hogy teljes mértékben szeressenek.
   loved_testpermet

   VÁSÁRLÁS MENETE

   A

   KÉRDEZZ CHAT-EN

   Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

   Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

   Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

   VÉLEMÉNYEK

   Vélemények

   „LOVED BOTANIKUS PARFÜM” értékelése elsőként

   Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

   Termékjogi nyilatkozat

   Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

   Termékjogi Nyilatkozat

   Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

   Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

   Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

   Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


   This will close in 30 seconds