High Life Travel utazási portál

A High Life Travel egy előre fizetett privát utazási klub, ami közvetlenül a szállodákkal van szerződésben, így nem az utazási irodáktól vásárolja meg az ajánlatokat.

Miért jó ez nekünk? Azért, mert a többi utazási irodához képest így lényegesen kedvezőbb árat tud nekünk biztosítani. Ráadásul a High Life Travel segítségével mindent egy helyen tudunk foglalni, legyen az repülőjegy, szállás foglalás, autóbérlés, hajóbérlés vagy akár fakultatív programok.

A termékek ÁFA tartalma a kattintás után tevődik az itt látható nettó árhoz!
 • Származása: USA
 • Várható szállítás: 3-4 munkanap
 • Biztonságos fizetés: Visa, Mastercard, krypto, Google pay, Apple pay
 • 60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia

Utazd be a világot a High Life Travel segítségével!

Fogadd el az utazás új korszakát a High Life Travel segítségével, ahol az előre fizetett utazás áll a középpontban. Vásárold meg a 4 féle csomagjaink egyikét és használd utazási egyenlegedet akkor, amikor csak akarod! A tagsággal hozzáférést kapsz az utazási iparág legkedvezőbb kínálatához, nagykereskedelmi áron. Nagykereskedelmi áron az Experia vagy Priceline Group szolgáltatók felvásárolt ajánlatait értjük, amire még nem tették rá az árrést, hogy azokat továbbadja a Booking-nak, Trivago-nak és egyéb utazási irodáknak.

A High Life Travel valójában egy utazási célokra megvásárolt egyenleg, amelynek nincs havidíja, nem évül el, ugyanakkor őrületes árakon hozzáférést biztosít számunkra! Miért fizetnél többet a fenti utazási irodáknak, ha mostantól nagykereskedelmi áron is utazhatsz?!

Felejtsd el a malacperselyt, és válts High Life Travel-re!

 • Több mint 1.000 000 motel, szálloda és üdülőhely világszerte
 • Spórolj autókölcsönzésen, hajókirándulásokon, koncertjegyeken, repülőjegyeken
 • Akár 65%-os nagykereskedelmi árakat kaphatsz a szállodák és üdülőhelyek foglalásakor
 • Minél többet foglalsz, annál többet takarítasz meg
 • Bármikor hozzáférhetsz megtakarításaihoz – nincs havi díj!
 • Utazz bármikor!
 • Áregyeztetési garancia 110%

Jutalom kreditek

Foglalj, utazz, inzézz mindent a High Life Travel-en keresztül, és minden egyes tevékenységed után jutalom krediteket kapsz. Ezeket a krediteket a következő útjaid alkalmával felhasználhatod.

Látsz benne üzleti potenciált, mert rengeteg ismerősöd utazik?

A High Life Travel utazási klub ebben is különbözik más utazási kluboktól, hiszen honorálja Neked azt, ha utazol és közben megosztod e felület sokszínűségét a barátokkal, kollégákkal vagy családtagokkal. Ez nem munka, ugyanakkor az lehet:-) Ez egy információcsere és szimpla kedvesség másokkal, hogy ne utazzanak drágábban, mint a High Life Travel árai.

További információért tekintsd meg az alábbi videót magyar nyelven, vagy a 2. rövid bemutató anyagot angolul.

 

 

High Life Travel előre fizetett tagsági csomagok:

High Life Travel 799€ előre fizetett utazási megtakarítás 10.000€ értékben

High Life Travel 599€ előre fizetett utazási megtakarítás 7000€ értékben

High Life Travel 399€ előre fizetett utazási megtakarítás 4000€ értékben

High Life Travel 199€ előre fizetett utazási megtakarítás 1500€ értékben

 

High Life Travel GYIK

Mi az a HLT előre fizetett utazási megtakarítás?

A HLT előre fizetett utazási megtakarítási csomagok világszerte több mint 800 000 szállodában és üdülőhelyen adnak kedvezményeket leányvállalatainknak és ügyfeleinknek nagykereskedelmi utazási díjak felhasználásával – havi vagy éves díj nélkül, hogy hozzáférjenek ezekhez a megtakarításokhoz. Az előre fizetett utazási megtakarítási csomagok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy előre fizessenek 199, 399, 599 vagy 799 eurot, hogy hozzáférjenek 1,500 –10,000 € értékű utazási megtakarításhoz. Ezek a megtakarítások az egyes felhasználók egyenlegébe kerülnek, és bármikor felhasználhatók. Olyan ez, mint egy előre feltöltött virtuális kártya, amelyet óriási kedvezményekre válthat be, ha utazni vagy szórakozni szeretne.

Van-e tagsági díj miután megvásároltam a HLT előre fizetett utazási csomag egyikét?

A HLT-nél nincs semmilyen havi vagy éves díj a kedvezmények eléréséhez. Az előre befizetett megtakarítási egyenleg bármikor felhasználható, és szükség szerint visszavásárolhatod az utazási megtakarításokat.

A járatoknál is vannak kedvezmények?

A járatokon nincs sok megtakarítás, uganyis a légitársaságok nem kínálnak megtakarítást a járatokon, különösen belföldön. A HLT rendszerében ez az opció elsősorban kényelmi érdekeket szolgál, hogy mindent egy helyen lehessen intézni. Ellenben sok nagy légitársaság áll rendelkezésünkre. Javasoljuk, hogy legalább 2-3 légitársaság járatait vesd össze, hogy megtaláld a legjobb ajánlatot.

Ha kérdés vagy probléma merül fel a foglalás UTÁN, hogyan kezeld azt?

Jelentkezz be a High Life Travel foglalási platformba, és kattints a „Saját foglalásaim” gombra a foglalási előzményekhez. Az „Összefoglalóm” gombra kattintva a 24/7 élő csevegést is kezedményezhetsz. Segítünk!

Minden szállodában és üdülőhelyen ugyanolyan százalékos megtakarítás van?

Nem, minden szállodára és apartmanra más más kedvezmény vonatkozik, mely függ a szálloda típusától, árától és a foglalás időpontjában rendelkezésre álló szobáktól. Ha egy szállodára nagy a kereslet egy konferencia, koncert, rendezvény vagy főszezon miatt, a szállodai kedvezmények a kereslet és a kínálat függvényében változnak.

Mi a legjobb módja annak, hogy megtaláljam a legjobb ajánlatokat a foglalási platformon?

A legnagyobb kedvezmények megtalálásának módja a helykeresés, nem pedig a szálloda konkrét neve. A legjobb ajánlatok mindig az első néhány oldalon jelennek meg, amikor hely/város keresést végzel. Mindig az a legjobb, ha hely szerint keresel, nem pedig egy adott szálloda szerint, hogy megtaláld a legjobb árakat. Előfordulhat, hogy az adott szálloda nem kínál nagy kedvezményeket a kínálat és a kereslet miatt. Viszont, ha rugalmas vagy, hogy egy másik hasonló csillaggal rendelkező szállodát válassz, akkor jobb árat találhatsz egy jobb szállodában ugyanazon a területen.

Mi a különbség a NYILVÁNOS ÁR és a HLT kedvezményes ár között?

A szálloda foglalására irányuló városi keresés során megjelenő nyilvános ár lesz a legjobb online nyilvános ár, amelyet egy nagy foglalási oldal eladna az adott szállodai szobának. A HLT ár az az ár, amelyet az alkalmazott előre fizetett utazási megtakarítások felhasználása után fizet. A megtakarítások egyszerűen csökkentik a szállodai tartózkodás árát a kiskereskedelemtől a nagykereskedelemig. Mindaddig, amíg egyenlegeden előre fizetett utazási megtakarítás van a teljes rendelkezésre álló megtakarítás fedezésére, kihasználhatod a teljes kedvezményt.

Hogyan lehet jobb árakat elérni a nagyobb foglalási oldalakhoz képest?

A foglalási motor nagyban hasonlít más online utazási oldalakhoz, mint például a Priceline, az Expedia, a Travelocity és mások. Ezeket a vállalatokat hátrányosan érinti a „Rate Parity” politikája. A szállodák és az online utazási irodák közötti díjparitási megállapodások megakadályozzák őket abban, hogy szobáikat a szállodák által kínált hirdetett ár alatt árazzák be. A High Life Travel mentesül az árparitás alól, mivel zárt/privát foglalási motor vagyunk. Csak tagoknak szóló platformunk a rendelkezésre álló megtakarításokat és kedvezményeket továbbítja ügyfeleinknek.

Van lejárati dátuma az előre befizetett utazási megtakarítási egyenlegemnek?

Nem, az előre fizetett utazási megtakarítási egyenleged nem jár le. Megtakarításaidat bármikor felhasználhatod.

Az előre fizetett utazási megtakarításaim egyenlege minden szállodában és üdülőhelyen működni fog?

Mindaddig, amíg egy adott szállodán és szobatípuson megtakarítás áll rendelkezésre. Az előre fizetett utazási megtakarítási egyenleget bármelyik szállodában felhasználhatod a foglalási motorunkban, függetlenül attól, hogy van rá megtakarítás vagy csak a szokásos szobaárat kell megfizetni.

Foglalhatok másoknak is?

Nagyon fontos, hogy ne add meg a felhasználóneved és jelszavad, hogy mások is foglalhassanak a High Life Travel fiókoddal. Foglalásokat intézhetsz magadnak, partnerednek vagy közvetlen családtagoknak. A független harmadik felek nevében történő foglalások azonban nem javasoltak.

Utazni jó! Utazni a High Life Travelen keresztül extra kedvezményekkel, még jobb!:-)

UTAZÁS

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„High Life Travel utazási portál” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + tizenkilenc =