FUEL FACTOR X – ÜZEMANYAG ADALÉK 2640 L ÜZEMANYAGHOZ

(1 vásárlói értékelés)

A Fuel Factor X egy olyan fejlett üzemanyag adalék, amely növeli a dízel és benzines gépjárművek futásteljesítményét, meghosszabbítja a motor élettartamát és növeli a lőerőt. A piacon lévő versenytársaihoz képest az FFX a legtöbb komponenst tartalmazza, melyek mindegyike egy adott célcsoportra készült, így a hatékonysága nem kérdés. Kezdd el csökkenteni az üzemanyag fogyasztásodat 15-20%-al – minden egyes tankolással! Ebben segít a Fuel Factor X! Használata a személygépkocsiktól egészen a teherszállító gépjárművekig kiterjed. Kedvezz a pénztárcádnak, az autódnak és a bolygónak! Gyártói garancia és 60 napos pénzvisszafizetési garanciával!

Gyártva: USA

Kiszerelés: 120ml flakon + 16db fólia tasak 2640 liter üzemanyaghoz

129,70  + ÁFA

FFX üzemanyag adalék

Az FFX hatékonyabb üzemanyag-elégetést eredményez, amivel kevesebb üzemanyagot pazarol el az autó. Az FFX használatával nem képződnek veszélyes melléktermékek, például részecskék, szén-monoxid és szénhidrogének, és a kibocsátások jelentősen csökkennek.

A FFX segítségével hozzájárulunk a bolygó ökológiai lábnyomának csökkentéséhez. Egyszerűen öntsd be a tartályba, és a FFX elvégzi a feladatát.

  Egy az egyben megoldás

  Csökkenti az üzemanyag fogyasztást

  Javítja a jármű teljesítményét 

  Meghosszabbítja a jármű élettartamát és csökkenti a kopást

  Csökkenti a károsanyag kibocsátást és a szennyező anyagokat

  Koncentrált formula

  100% Gyártói Garancia

  60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia

  ffx_uzemanyag_adalek_garancia

  FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

  Használható-e az FFX garanciális idő alatt?

  Igen, mivel az FFX nem változtatja meg az üzemanyag specifikációját, kizárólag a hatékonyságát növeli. (lásd ASTM D975). Ha pedig nem változtat az üzemanyag összetételén, úgy a garanciára sem lehet hatással. A MyDailyChoice rendelkezik biztosítással olyan panaszok esetére, amelyek az FFX használata során merülnének fel. 

  Hogy bízzak abban, hogy nem lesz motorkárosodásom az FFX használattól?

  Az FFX  speciálisan, laboratóriumi és használati úton is tesztelt üzemanyag adalék, amely minden előírásnak és normának maximálisan megfelel az ASTM szervezete szerint.

  AZ FFX SEGÍT A KENÉSBEN? 

  Igen, az FFX segít a kenésben. Az újabb, alacsonyabb kéntartalmú üzemanyagoknál hiányzik a kenőanyag. Ez azt jelenti, hogy az injektorok nem kapnak elegendő kenést. Az FFX magas kenőképességgel rendelkezik, így segíti a motor hosszabb és hatékonyabb működését, ezáltal csökkenti a karbantartási problémákat.

  hogyan segít az ffx csökkenteni a károsanyag kibocsátást?

  Az FFX-ben használt fémorganikus vegyületet szendvicskeveréknek nevezik, amelyet általában égési sebesség-módosítóként osztályoznak minden típusú tüzelőanyaghoz. A hatóanyag-vegyület csökkenti az égés gyulladásának késleltetését, és segít eltávolítani a meglévő szén-összetételt a belső égésű alkatrészekről, ami megnöveli a motor élettartamát, javítja az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

  Mennyi az ffx kezelési aránya?

  10 literenként 1ml – avagy egy 60 literes benzin tanknál 6ml FFX-et adagoljunk a benzinhez.

  Hogyan kell használni az ffx-et?

  Az első 2-3 tankolás alkalmával, dupla adagot haszáljunk, ezzel is segítve, hogy erőteljes pucolást végezzen a rendszerben. Ezáltal hamarabb elérjük a hatékonyabb működést.

  milyen hatással lesz az ffx használata a karbantartási költségekre és a motor várható élettartamára?

  Az FFX-et a szilárd anyagok, a víz, a rozsda és a korrózió csökkentésére fejlesztették ki. Mosó- és kenőanyagaival segít az üzemanyagtartályok, üzemanyag-vezetékek, szivattyúk, szűrők és befecskendezők tisztításában és védelmében. Az FFX a motorszelepek, dugattyúk, gyűrűk és hengerek számára is előnyös, így kiküszöböli a szén felhalmozódását, és jelentősen megnöveli a motor élettartamát.

  Mit jelent a 100%-os gyártói garancia?

  Az FFX üzemanyag adalék használata során esetleges felmerülő károkért a MyDailyChoice garanciát vállal.

  EDDIGI TAPASZTALATOK

  Már az első FFX használatakor láttam, hogy az üzemanyag-takarékosságom 8% -kal jobb volt, mint a korábbi átlag. 6,4 liter / 100 km fogyasztás helyett több mint 800 km-es vezetés után 5,9 liter / 100 km volt. Elégedett vagyok ezzel az első eredménnyel.

  V.Enikő

  Az FFX működik!! Mester ASE-szerelőként minden alkalommal teljesen megértem a munka mögött rejlő tudományt! 7 mérfölddel többet kaptunk gallononként az első tankunkon! Az FFX használatával pénzt keresünk! Az FFX szükségszerű termék, nem luxus! Ez szükség, nem akarás! Köszönöm!

  Robert

  Több mint egy évtizede használom az FFX-et minden járművemben. Soha nem kell prémium üzemanyagot használnom a Porschémnál. Ford teherautónk több lóerővel rendelkezik a Host Mammoth lakóautónkkal. Soha nem fogom vezetni e nélkül.

  R.Philip

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  VÁSÁRLÁS MENETE

  A

  KÉRDEZZ CHAT-EN

  Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

  Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

  Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

  VÉLEMÉNYEK

  1 review for FUEL FACTOR X - ÜZEMANYAG ADALÉK 2640 L ÜZEMANYAGHOZ

  1. Kun Balázs

   Saját tapasztalatot szeretném veletek megosztani.
   Dacia Duster 4×4 1.6 benzin, főleg városi használatban, autópályán utánfutóval vegyesen használom. 9.1-ről indult az átlag fogyasztás. Első dupla FFX használat után 8.3-ra ment le. Érezhetően jobban gyorsul. Következő dupla adag FFX után most fél tanknál tartok és olyat láttam amit eddig még soha amióta nálam az autó. 7.9 lett az átlagfogyasztás!
   A csónakmotoromba is betettem az adalékot, kipucolta a motorból az összes oda nem való dolgot. Hétvégén teszteljük élesben a Dunán is.

  Adjon hozzá egy véleményt

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Termékjogi nyilatkozat

  Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Termékjogi Nyilatkozat

  Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

  Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.