Kiszállítás 3-5 munkanapon belül.
Személyes átvétel Budapest területén.
60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia.

FUEL FACTOR X – ÜZEMANYAG ADALÉK 1200 L ÜZEMANYAGHOZ

(1 vásárlói értékelés)

A Fuel Factor X egy olyan komplex üzemanyag adalék, amely a piacon lévő adalékokhoz képest a legtöbb komponenst tartalmazza. Ezen komponensek mindegyike egy adott célcsoportra készült, így a hatékonysága kétségkívül kimagasló- mindez Gyártói Garancia és 60 napos pénzvisszafizetés mellett. Használata a személygépkocsiktól egészen a teherszállító gépjárművekig kiterjed – amellyel a pénztárcánknak, az autónknak és a bolygónknak is kedvezünk.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 120ml flakon 1200 liter üzemanyaghoz

57,82 

FFX üzemanyag adalék

Az FFX hatékonyabb üzemanyag-elégetést eredményez, amivel kevesebb üzemanyagot pazarol el az autó. Az FFX használatával nem képződnek veszélyes melléktermékek, például részecskék, szén-monoxid és szénhidrogének, és a kibocsátások jelentősen csökkennek.

A FFX segítségével hozzájárulunk a bolygó ökológiai lábnyomának csökkentéséhez. Egyszerűen öntsd be a tartályba, és az FFX elvégzi a feladatát.

Egy az egyben megoldás

Csökkenti az üzemanyag fogyasztást

Javítja a jármű teljesítményét

Meghosszabbítja a jármű élettartamát és csökkenti a kopást

Csökkenti a károsanyag kibocsátást és a szennyező anyagokat

Koncentrált formula

100% Gyártói Garancia

60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia

ffx_uzemanyag_adalek_garancia

FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

Használható-e az FFX garanciális idő alatt?
Igen, mivel az FFX nem változtatja meg az üzemanyag specifikációját, kizárólag a hatékonyságát növeli. (lásd ASTM D975). Ha pedig nem változtat az üzemanyag összetételén, úgy a garanciára sem lehet hatással. A MyDailyChoice rendelkezik biztosítással olyan panaszok esetére, amelyek az FFX használata során merülnének fel. 
Hogy bízzak abban, hogy nem lesz motorkárosodásom az FFX használattól?
Az FFX  speciálisan, laboratóriumi és használati úton is tesztelt üzemanyag adalék, amely minden előírásnak és normának maximálisan megfelel az ASTM szervezete szerint.
AZ FFX SEGÍT A KENÉSBEN?
Igen, az FFX segít a kenésben. Az újabb, alacsonyabb kéntartalmú üzemanyagoknál hiányzik a kenőanyag. Ez azt jelenti, hogy az injektorok nem kapnak elegendő kenést. Az FFX magas kenőképességgel rendelkezik, így segíti a motor hosszabb és hatékonyabb működését, ezáltal csökkenti a karbantartási problémákat.
hogyan segít az ffx csökkenteni a károsanyag kibocsátást?
Az FFX-ben használt fémorganikus vegyületet szendvicskeveréknek nevezik, amelyet általában égési sebesség-módosítóként osztályoznak minden típusú tüzelőanyaghoz. A hatóanyag-vegyület csökkenti az égés gyulladásának késleltetését, és segít eltávolítani a meglévő szén-összetételt a belső égésű alkatrészekről, ami megnöveli a motor élettartamát, javítja az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.
Mennyi az ffx kezelési aránya?
10 literenként 1ml – avagy egy 60 literes benzin tanknál 6ml FFX-et adagoljunk a benzinhez.
Hogyan kell használni az ffx-et?
Az első 2-3 tankolás alkalmával, dupla adagot haszáljunk, ezzel is segítve, hogy erőteljes pucolást végezzen a rendszerben. Ezáltal hamarabb elérjük a hatékonyabb működést.
milyen hatással lesz az ffx használata a karbantartási költségekre és a motor várható élettartamára?
Az FFX-et a szilárd anyagok, a víz, a rozsda és a korrózió csökkentésére fejlesztették ki. Mosó- és kenőanyagaival segít az üzemanyagtartályok, üzemanyag-vezetékek, szivattyúk, szűrők és befecskendezők tisztításában és védelmében. Az FFX a motorszelepek, dugattyúk, gyűrűk és hengerek számára is előnyös, így kiküszöböli a szén felhalmozódását, és jelentősen megnöveli a motor élettartamát.

Mit takar a 100%-os gyártói garancia?

Az FFX üzemanyag adalék használata során esetleges felmerülő károkért a MyDailyChoice garanciát vállal.

Mit jelent a 60 napos üres üveg garancia?

Ez azt jelnti, ha nem vagy elégedett a tapasztalt eredménnyel, és 60 napon belül visszaküldöd a cégnek az üres üveget, 100%-ban visszatérítik az árát a terméknek.

EDDIGI TAPASZTALATOK

Már az első FFX használatakor láttam, hogy az üzemanyag-takarékosságom 8% -kal jobb volt, mint a korábbi átlag. 6,4 liter / 100 km fogyasztás helyett több mint 800 km-es vezetés után 5,9 liter / 100 km volt. Elégedett vagyok ezzel az első eredménnyel.
V.Enikő

Az FFX működik!! Mester ASE-szerelőként minden alkalommal teljesen megértem a munka mögött rejlő tudományt! 7 mérfölddel többet kaptunk gallononként az első tankunkon! Az FFX használatával pénzt keresünk! Az FFX szükségszerű termék, nem luxus! Ez szükség, nem akarás! Köszönöm!
Robert

Több mint egy évtizede használom az FFX-et minden járművemben. Soha nem kell prémium üzemanyagot használnom a Porschémnál. Ford teherautónk több lóerővel rendelkezik a Host Mammoth lakóautónkkal. Soha nem fogom vezetni e nélkül.
R.Philip

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

VÁSÁRLÁS MENETE

Kattints a ,,BELEVÁGOK" gombra, ami azonnal átnavigál a MyDailyChoice oldalán lévő SHOP-ba.

 

  • válaszd ki a terméke(ke)t és tedd a kosárba (CBD tinktúráknál arra ügyelj, hogy a darabszámot / koncentrációt és ízesítést is határozd meg)
  • kattints a jobb fenti KOSÁR ikonra, ahol pirossal már látható a termék(ek) darabszáma
  • ezt követően válaszd a ,, LEGYEN PARTNER (AFFILIATE) " opciót
  • add meg a kért adatokat, valamint egy felhasználónevet és jelszót a későbbi belépéshez (ezeket írd fel, vagy mentsd el a számítógépen)
  • biztonságos fizetés bankkártyával ( VISA, Mastercard, American Express) vagy Bitcoinnal
  • bankkártya esetében kétlépcsős hitelesítés TELEKÓDDAL! (Smart Bank-ba belépve)

 

Az adatok megadásával egyben létrehozod saját MyDailyChoice fiókodat, ahová bármikor belépve intézheted és nyomon követheted a rendeléseidet.

Képekkel illusztrált segédlet a főmenüben lévő ,,RENDELÉS MENETE" részben.

A
KÉRDEZZ CHAT-EN
Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.
Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.
Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.
VÉLEMÉNYEK

1 review for FUEL FACTOR X - ÜZEMANYAG ADALÉK 1200 L ÜZEMANYAGHOZ

  1. Fekete Béla

    Lassan 3hete használom a Hyundai Tucson gépjárművemnél és ami megdöbbentett, hogy már az első használatnál közel 1, majd a 2-nál 1,4 literrel csökkent a fogyasztása az autónak, holott a leírás alapján az első 2-3 tankolásnál még a tisztításon van a hangsúly. Kíváncsi leszek mi a vége, mindenesetre a szerelő barátom megerősített abban, hogy jót teszek vele a motornak. Egy flakon az első dupla 3 használat miatt 17 tankolásra, de a következő már 20-ra elegendő lesz. Ezt elosztva aprópénz, de nyilván hosszú távon érezhető majd a hatása. AZ eddigi eredmény pozitív.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.