Fuel Factor X – Üzemanyag adalék 72L üzemanyaghoz

A Fuel Factor X egy olyan fejlett üzemanyag adalék, amely hozzá hasonló adalékok közül a legtöbb komponenst tartalmazza. Ezen komponensek mindegyike egy adott célcsoportra készült, így a hatékonysága is kimagasló- mindez Gyártói Garancia mellett.

 • Kiszerelés: 1 db fólia tasak
 • 72 liter üzemanyaghoz
 • Vedd figyelembe, hogy az első 3-5 használathoz dupla mennyiség szükséges
 • Költségcsökkentő megoldás
 • Minden belső égetésű motorhoz

4.66 nettó

A termékek ÁFA tartalma a kattintás után tevődik az itt látható nettó árhoz!
 • Származása: USA
 • Várható szállítás: 3-4 munkanap
 • Biztonságos fizetés: Visa, Mastercard, krypto, Google pay, Apple pay
 • 60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia

FFX üzemanyag adalék

A Fuel Factor X hatékonyabb üzemanyag-elégetést eredményez, amivel kevesebb üzemanyagot pazarol el az autó. Az FFX használatával nem képződnek veszélyes melléktermékek, például részecskék, szén-monoxid és szénhidrogének, és a kibocsátások jelentősen csökkennek. A Fuel Factor X segítségével hozzájárulunk a bolygó ökológiai lábnyomának csökkentéséhez. Egyszerűen öntsd be a tartályba, és a FFX elvégzi a feladatát.

 • Egy az egyben megoldás
 • Csökkenti az üzemanyag fogyasztást
 • Javítja a jármű teljesítményét
 • Meghosszabbítja a jármű élettartamát és csökkenti a kopást
 • Csökkenti a károsanyag kibocsátást és a szennyező anyagokat
 • Koncentrált formula
 • 100% Gyártói Garancia
 • 60 Napos Pénzvisszafizetési Garancia

Használat:

Az első 2-3 tankolásnál (régebbi autóknál lehet 4-5) dupla adagban használd a tökéletes hatás elérése érdekében. Így a próbatasakból min. 3 db-ot ajánlunk megrendelni, amely egy 40 literes tank estében 3 tankolásra lesz elegendő. Mivel minden MyDailyChoice – beleértve az FFX-et – él a 60 napos pénzvisszafizetési garancia, így a tasakos kiszerelés helyett ajánljuk figyelmedbe a 120ml-es flakonos kiszerelést.

 

 

Megbízhatóság

Gyakran felmerülő kérdések

 

Használható-e az FFX garanciális idő alatt?

Igen, mivel az FFX nem változtatja meg az üzemanyag specifikációját, kizárólag a hatékonyságát növeli. (lásd ASTM D975). Ha pedig nem változtat az üzemanyag összetételén, úgy a garanciára sem lehet hatással. A MyDailyChoice rendelkezik biztosítással olyan panaszok esetére, amelyek az FFX használata során merülnének fel.

Hogy bízzak abban, hogy nem lesz motorkárosodásom az FFX használattól?

Az FFX  speciálisan, laboratóriumi és használati úton is tesztelt üzemanyag adalék, amely minden előírásnak és normának maximálisan megfelel az ASTM szervezete szerint.

Az FFX segít a kenésben?

Igen, az FFX segít a kenésben. Az újabb, alacsonyabb kéntartalmú üzemanyagoknál hiányzik a kenőanyag. Ez azt jelenti, hogy az injektorok nem kapnak elegendő kenést. Az FFX magas kenőképességgel rendelkezik, így segíti a motor hosszabb és hatékonyabb működését, ezáltal csökkenti a karbantartási problémákat.

Hogyan segít az ffx csökkenteni a károsanyag kibocsátást?

Az FFX-ben használt fémorganikus vegyületet szendvicskeveréknek nevezik, amelyet általában égési sebesség-módosítóként osztályoznak minden típusú tüzelőanyaghoz. A hatóanyag-vegyület csökkenti az égés gyulladásának késleltetését, és segít eltávolítani a meglévő szén-összetételt a belső égésű alkatrészekről, ami megnöveli a motor élettartamát, javítja az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

Mennyi az ffx kezelési aránya?

10 literenként 1ml – avagy egy 60 literes benzin tanknál 6ml FFX-et adagoljunk az üzemanyaghoz.

Hogyan kell használni az ffx-et?

Az első 2-3 tankolás alkalmával, dupla adagot haszáljunk, ezzel is segítve, hogy erőteljes pucolást végezzen a rendszerben. Ezáltal hamarabb elérjük a hatékonyabb működést.

Milyen hatással lesz az ffx használata a karbantartási költségekre és a motor várható élettartamára?

Az FFX-et a szilárd anyagok, a víz, a rozsda és a korrózió csökkentésére fejlesztették ki. Mosó- és kenőanyagaival segít az üzemanyagtartályok, üzemanyag-vezetékek, szivattyúk, szűrők és befecskendezők tisztításában és védelmében. Az FFX a motorszelepek, dugattyúk, gyűrűk és hengerek számára is előnyös, így kiküszöböli a szén felhalmozódását, és jelentősen megnöveli a motor élettartamát.

Mit takar a 100%-os gyártói garancia?

Az FFX üzemanyag adalék használata során esetleges felmerülő károkért a MyDailyChoice garanciát vállal.

Mit jelent a 60 napos üres üveg garancia?

Ez azt jelnti, ha nem vagy elégedett a tapasztalt eredménnyel, és 60 napon belül visszaküldöd a cégnek az üres üveget, 100%-ban visszatérítik az árát a terméknek.

ÜZEMANYAG ADALÉK

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fuel Factor X – Üzemanyag adalék 72L üzemanyaghoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + négy =