EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ ESSZENCIA

Az Eukaliptusztól sokunknak a koala maci jut eszébe, holott számos tisztító és dezodoráló tulajdonsággal rendelkezik. Aromája mentás, tiszta, üdítő és éles.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml

14,00  + ÁFA

Kategória:

EUKALIPTUSZ LEÍRÁS

Az eukaliptusz olajat a fa leveléből nyerik, mely főként Ausztrália és Tasmaniában őshonos. Gyakran veszik alapanyagul borotválkozás utáni szerekben, kölnikben, szájvizekben és háztartási szerekben.

Csakúgy, mint a Mantra többi tagja, Ő sem tartalmaz töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó szereket.

A tiszta, élénkítő aroma, energiával teli környezetet teremt

Masszázsolajokba is keverhető

Bőrtisztító, mely csökkenti a zsíros bőr és akne megjelenését

Összetevők: Eukaliptusz olaj (Eucalyptus Globulus)

60 napos pénzvisszafizetési garancia

eukaliptusz_olaj

Alkalmazási MÓDOK

 • Párologtatva, diffúzorba alkalmazva
 • Fürdővízbe cseppentve ellazít, felfrissít
 • Keverj össze néhány cseppet masszázsolajjal és dörzsöld be az izmokba fizikai terhelést követően
 • Készíts légfrissítő spray-t a kellemetlen szagok közönbösítéséhez

   Használat

   Aromaanyagként: tegyél 3-4 cseppet a diffúzorba.

   Helyileg: tegyél 1-2 cseppet a kívánt területre, vagy hígítsd opcionális vívőolajjal az egyéni érzékenység kialakulásának minimalizálása érdekében.

   VÁSÁRLÁS MENETE

   Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

   VÉLEMÉNYEK

   Vélemények

   „EUKALIPTUSZ ILLÓOLAJ ESSZENCIA” értékelése elsőként

   Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

   Termékjogi nyilatkozat

   Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

   Termékjogi Nyilatkozat

   Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

   Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

   Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

   Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


   This will close in 30 seconds