CORE KETO ZSÍRÉGETŐ SPRAY

(3 vásárlói értékelés)

BHB-n alapuló Mikronizált formula, mely segít fenntartani az egészséges energiaszintet, és alacsony szénhidrátok mellett arra kényszeríti a szervezetet, hogy zsírokból fedezze energiaigényét.

A mikronizált permetező rendszernek köszönhetően, mindössze napi 8 fújás elegendő ahhoz, hogy a szervezet ketózis- avagy zsírégető tartományba kerüljön.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml/ 30 napra elegendő

19,89  + ÁFA

Kategóriák: , Címkék: ,

LEÍRÁS

A BHB egy természetben előforduló keton test.
A ketonok olyan molekulák, amelyek a májban képződnek zsírból és energiaként kerülnek felhasználásra glükóz hiányában.

A glükóz ugye az energia elsődleges forrása, és amikor a szintje drasztikusan lecsökken, a szervezet zsírokat használ üzemenyagként.

A ketózis az a folyamat, mely során a zsírok ketonokká alakulnak. A böjt pl. képes erre.

Remek hír azonban, hogy nem szükséges böjtölésbe kezdeni, csak azért, hogy ezt elérd, hiszen a CORE KETO is képes erre.

 

Hatékony BHB spray a diéta és testmozgás támogatásához

Támogatja a KETO étrendet

Csökkentheti a testzsírt- és zsigeri zsírokat

Segít fenntartani az egészséges energiaszintet

60 napos pénzvisszafizetési garancia

ÖSSZETEVŐK ˇ

BHB Béta-hidroxi-butirát

termeszetes_zsíregeto

 

 

termeszetes_fogyas
ÖSSZETEVŐK ˇ

BHB Béta-hidroxi-butirát

termeszetes_zsíregeto

 

 

Miért a mikronizált spray?

 • Az orális permetek felszívódása a testben 90%-al magasabb, mint a tabbletták és kapszulák esetében, mivel már a szájban bekerülnek a véráramba, megkerülve ezzel a gyomrot. 

 • Nem beszélve arról, hogy a lakosság csaknem 40%-nak gondja akad a tabletták lenyelésével.

 • Ezzel szemben a Napi Spray egy úgynevezett mikronizált adagoló rendszer segítségével drámai felszívódást biztosít rögtön a szánkba érve.

 • ADAGOLÁS: Napi 8 permet egyben, vagy 2 részletbe elosztva, amikor úgy érzed, hogy szükséges. Fújás után tartsd a szádban 1 percig, csak ezután nyeld le. Használat után fél óráig nem célszerű enni-inni. 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

VÁSÁRLÁS MENETE

A

KÉRDEZZ CHAT-EN

Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

VÉLEMÉNYEK

3 reviews for CORE KETO ZSÍRÉGETŐ SPRAY

 1. K.Lackó

  Még csak egyet fújtam el, de az ismerőseim azzal nyaggatnak mit használok.
  Súlyban nem változtam (86) de a hasamon kevesebb a zsír.
  Rendelem a következőt.

 2. Fefe

  Megtartom👌

 3. Juhász Csilla

  Hatékony készítmény, a testzsírom látványosan csökkent. Keto étrendet követek, de az utolsó néhány kg nem akart mozdulni. A Core Keto-val végre megtört a jég. Köszi

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.