CITROM ILLÓOLAJ ESSZENCIA

Levegőfertőtlenítésből jeles, ugyanakkor számos tulajdonsága miatt közkedvelt a higiéniát kedvelő avagy kisgyermekes  háziasszonyok körében.

Ismerd meg a Mantra Esszenciális olaj termékcsalád közül a citrom olajat.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml

9,33  + ÁFA

Kategória:

CITROM OLAJ LEÍRÁS

A citrom illolajat a gyümölcs héjából vonják ki, úgynevezett hidegsajtolással.

Csakúgy, mint a Mantra többi tagja, Ő sem tartalmaz töltőanyagokat és oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagot és parfümöt, illetve  tartósító vagy rovarirtó szereket.

Élénkítő aromás élményt nyújt

Baktériumölő, Immunerősítő

Kisbabák mellett is biztonsággal használható

Csökkentheti az aknék megjelenését

Fényérzékenyítő hatású *

Összetevők: Citom olaj (Citrus limon)

60 napos pénzvisszafizetési garancia
mantra_citrom_illoolaj

Alkalmazási MÓDOK

 • Párologtatva, diffúzorba alkalmazva pl. fertőző betegségek, légúti fertőzés esetén
 • Aromatikusan belélegezve segíti a koncentrációt és figyelem fenntartását
 • Gyomorégés, reflux vagy diétánál belsőleg alkalmazva vehetjük hasznát egy pohár vízben gyömbérrel feloldva
 • Vesekő/epekő-nél gyengéden bontja le a köveket
 • Zsírtalanító, fertőtlenítő hatása miatt kiváló a konyha felületi tisztításnál (25csepp illóolaj+egy csésze ecet és ugyanennyi desztillált víz)

   Használat

   Aromaanyagként: tegyél 3-4 cseppet a diffúzorba.

   Helyileg: tegyél 1-2 cseppet a kívánt területre, vagy hígítsd opcionális vívőolajjal az egyéni érzékenység kialakulásának minimalizálása érdekében.

   * A bőrön való alkalmazást követően a bekent bőrfelületet nem érheti UV fény!

    

   KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

   VÁSÁRLÁS MENETE

   Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

   VÉLEMÉNYEK

   Vélemények

   „CITROM ILLÓOLAJ ESSZENCIA” értékelése elsőként

   Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

   Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

   Termékjogi nyilatkozat

   Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

   Termékjogi Nyilatkozat

   Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

   Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

   Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.