BORSMENTA ILLÓOLAJ ESSZENCIA

A borsmenta illóolaj aromája friss, hűvös és élénkítő hatású, ami jól jön, ha mentális frissességre van szükségünk. Igazi ,,ébresztő olaj”. Továbbá stimuláló, pezsdítő érzetet nyújt samponhoz adagolva, de számos felhasználási módja ismert akár párologtatva, külsőleg-belsőleg egyaránt.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml

14,00  + ÁFA

Kategória:

BORSMENTA LEÍRÁS

A Mantra Borsmenta esszenciális olaj 100% töménységű és tisztaságú terápiás jelleggel készült. Nem tartalmaz töltőanyagokat, oldószereket, szintetikus anyagokat, színező anyagokat, parfümöket, tartósító szereket vagy rovarirtó szereket.

Belélegezve élénkítő hatású

Helyileg alkalmazva extrém módon hűsít

Bizsergő érzést nyújt, ha samponhoz, testápoló készítménybe adjuk

Összetevők: Borsmenta olaj (Mentha piperita)

60 napos pénzvisszafizetési garancia
borsmenta_mantra_esszencialis_illoolaj
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Alkalmazási MÓDOK

  • Párologtassuk, ha fáradtak, enerváltak vagyunk
  • Belélegezve azonnal kidugítja az eldugult orrot
  • Asztma, felső légúti problémák esetén külsőleg alkalmazva (mellkasra, hátra, talpra kenve) vagy belélegezve, párologtatva
  • Rossz lehellet, másnaposság esetén gargalizálás (egy pohár vízbe cseppentsünk egy csepp olajat)
  • Égési sérülések, nap által okozott leégés esetén külsőleg alkalmazva hűsíti az adott területet
  • Láz- és hőemelkedésnél külsőleg tarkora, gerinc mentén talpba masszírozva

    Használat

    Aromaanyagként: tegyél 3-4 cseppet a diffúzorba.

    Helyileg: tegyél 1-2 cseppet a kívánt területre, vagy hígítsd opcionális vívőolajjal az egyéni érzékenység kialakulásának minimalizálása érdekében.

    VÁSÁRLÁS MENETE

    Azonnali segítség esetén kattints a telefonszámra, vagy vedd igénybe a chat funkciót.

    VÉLEMÉNYEK

    Vélemények

    „BORSMENTA ILLÓOLAJ ESSZENCIA” értékelése elsőként

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

    Termékjogi nyilatkozat

    Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

    Termékjogi Nyilatkozat

    Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

    Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

    Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.