BodyMelt Burn zsírégető anyagcserefokozó kapszula

Természetes anyagcserepörgető, mely klorogénsavakban, antioxidánsokban és enzimekben bővelkedik, azaz támogatják az energiatermelési folyamatokat és zsírégetést.

Gyártva: USA

Kiszerelés: 30 kapszula

bodymelt_detox_allergenmentes

27,00  + ÁFA

Kategória:

anyagcserefokozás

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen kínszenvedés leadni azt az utolsó 2-3 kilót. Hát még, ha a leadandó kilók száma meghaladja a 10 kg-ot. A sorozatos kudarcok helyett változtass az életmódodon a BodyMelt programmal, és döntsd le végre a korlátaidat. A Burn anyagcserefokozó kapszula a diétád szuper kiegészítője lehet, mindez természetesen stimulánsok nélkül.

  Segíti a mellékvese működését

  Képes kivonni a cukrot a vérből

  Menedzseli a stresszt, ha a stresszfaktor magasan van, ugyanis ez a fogyást is hátráltatja

  Összetevők: Zöld kávébab kivonat (50% klorogén Savak), zöld kávébab kivonat (természetes Koffein), Illatos Rózsásvarjúháj (3% Rosavins, 1% Salidroside), Keserű narancs gyümölcs (50% p-szinefrin), fekete bors gyümölcs kivonat (95% piperin), vegán kapszula (Hidroxipropil-metilcellulóz) Rizsrost

  60 napos pénzvisszafizetési garancia

  mikor célszerű alkalmazni?

  • lassú anyagcsere
  • makacs zsírpárnák
  • puffadás
  • súlytöbblet

  alkalmazás

  Naponta 1 kapszula a délelőtt folyamán, bő vízzel. A kúra ideje alatt tartsd magasan a folyadék bevitelt.

   

  VÁSÁRLÁS MENETE

  A

  KÉRDEZZ CHAT-EN

  Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

  Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

  Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

  VÉLEMÉNYEK

  Vélemények

  „BodyMelt Burn zsírégető anyagcserefokozó kapszula” értékelése elsőként

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Termékjogi nyilatkozat

  Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Termékjogi Nyilatkozat

  Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

  Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

  Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független partnere birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

  Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


  This will close in 30 seconds