BRAIN AGYSERKENTŐ SPRAY

(4 vásárlói értékelés)

A Brain agyserkentő spray egy nyelv alá fújható mikronizált hatóanyag keverék, ami a szájüreg nyálkahártyáján keresztül fejti ki hatását. Már napi 8 fújással támogatja az agyi funkciókat a mindennapi kihívások, napi szintű feladatok elvégzése közepette. Apró mérete lévén a nap bármely szakában előhúzható a táskából, ha fáradt az elme. Legyen az munkahely, iskola vagy home office.

 

Gyártva: USA

Kiszerelés: 15ml/ 240 permet / 30 napra elegendő

OGYÉI: 23515/2020

19,89  + ÁFA

Kategória:

LEÍRÁS

A Brain agyserkentő spray egy gyógyszermentes, 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó mikronizált permetezőrendszerrel ellátott formula. Többek között olyan ,,agytámogató” összetevőket tartalmaz, mint a B1-vitamin (tiamin), aminosavfehérjék (L-Glutamin), B8-vitamin (Inozitol) és más természetes összetevők.

Támogatják a kognitív funkciókat, javítják a memóriát, kezelik a stresszt és fenntartják fókuszt. A mikronizált eljárásnak köszönhetően a hatóanyagok csaknem 98%-a hasznosul a szervezetedben.

 

Javítja az agyi- és kognitív funkciókat, memóriát

Elősegíti az agyi véráramlás fokozását

Koncentrációt és fókuszálást biztosít pl.: tanulásban

Csökkentheti a fejfájást és migrént 

B1 vitamin (Tiamin) Aminosavfehérjék (L-glutamin) és B8 vitamint (Inozit) tartalmaz

60 napos pénzvisszafizetési garancia

ÖSSZETEVŐK ˇ

 

B1-vitamin (tiamin)

A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP) előállításához, amely a sejteken belüli energiát szállítja.

 

L-glutamin

Az L-glutamin egy sokoldalú kis aminosav, amely átalakul Glutamáttá, amely bőséges neurotranszmitter, amely fehérjéket épít és hozzájárul az agy normális működéséhez.

 

B8-vitamin (inozit):

Az inozitol strukturális szerepet játszik a testünkben, mint a sejtmembrán fő alkotóeleme. Hatással van az agy kémiai hírvivőkre, például a szerotoninra és a dopaminra.

agyserkento_brain  

 

agyserkento_spray_brain
ÖSSZETEVŐK ˇ

 

B1-vitamin (tiamin)

A szervezetnek tiaminra van szüksége az adenozin-trifoszfát (ATP) előállításához, amely a sejteken belüli energiát szállítja.

 

L-glutamin

Az L-glutamin egy sokoldalú kis aminosav, amely átalakul Glutamáttá, amely bőséges neurotranszmitter, amely fehérjéket épít és hozzájárul az agy normális működéséhez.

 

B8-vitamin (inozit):

Az inozitol strukturális szerepet játszik a testünkben, mint a sejtmembrán fő alkotóeleme. Hatással van az agy kémiai hírvivőkre, például a szerotoninra és a dopaminra.

agyserkento_brain

 

Miért a mikronizált spray-k?

 • Az orális permetek felszívódása a testben 90%-al magasabb, mint a tabbletták és kapszulák esetében, mivel már a szájban bekerülnek a véráramba, megkerülve ezzel a gyomrot. 

 • Nem beszélve arról, hogy a lakosság csaknem 40%-nak gondja akad a tabletták lenyelésével.

 • Ezzel szemben a Napi Spray egy úgynevezett mikronizált adagoló rendszer segítségével drámai felszívódást biztosít rögtön a szánkba érve.

 • ADAGOLÁS: napi 8 permetet a szájüregbe, amit elosztható reggel-esti 2×4-es adagra. Fújás után tartsd 1 percet a szádba, és csak azután nyeld le. Alkalmazás után fél óráig nem célszerű enni-inni.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

RENDELÉS MENETE

A

KÉRDEZZ CHAT-EN

Nem kaptál választ az oldal alján lévő GYIK oldalon? Tedd fel a kérdésedet 8-17 óra között.

Kérdésedet e-mailben is felteheted, melyre 24órán belül válaszolok.

Telefonos ügyfélszolgálat 8-17 óra között. A híváshoz kattints a telefonszámra! Külföldről való hívás esetén WhatsApp-on is elérsz.

VÉLEMÉNYEK

4 reviews for BRAIN AGYSERKENTŐ SPRAY

 1. G.Szabi

  Naponta fújom, a munkám nagyon megterhelő. Nem vártam nagy reményeket, de jobban tudok koncentrálni mióta használom. (Úgy 3hete)

 2. Pálné Zita

  Időszakosan fújom a migrénemnél.
  Működik

 3. Gergő

  Vizsgaidőszam van és erre vettem. Eddig 3-4 alkalommal fújtam és a koncentrációban nagyon sokat segített. Köszönöm a telefonos tájékoztatót.

 4. Zita

  Bevált és nagyon szeretem.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Termékjogi nyilatkozat

Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hatóságok nem ellenőrizték. E termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Termékjogi Nyilatkozat

Mint hivatalos MyDailyChoice Affiliate Partner nem vállalunk felelősséget e termékek nem megfelelő ill. öndiagnózisra és/vagy gyógyításra történő használatáért. A weboldalon lévő termékek nem összetévesztendőek a receptre felírt gyógyszerekkel és nem szabad orvos által felügyelt terápia helyettesítésére használni. Ha úgy érzed, hogy klinikai panaszaid vannak, fordulj engedéllyel rendelkező, képesített orvoshoz. Legalább 18 évesnek kell lennie oldalunk látogatásához és a vásárláshoz. A MyDailyChoice termékeire  semmilyen egészségügyi vonatkozású kijelentést nem teszünk. A termékek fogyasztása előtt ajánljuk, hogy konzultálj orvosoddal vagy gyógyszerészeddel. Ez különösen fontos azoknak, akik: terhesek, krónikus betegek, idősek, 18 év alattiak, receptre vagy recept nélkül kapható gyógyszert szednek. Az oldalunkon található állításoknak nem célja a vásárlásra csábítás és nem értelmezhető orvosi tanácsnak vagy utasításnak.

Társulás és felelősség kizárása MIRACLE CREAM, MDC / HempWorx Independent Affiliate, ID 3740037

 Ezt a weboldalt egy MDC / HempWorx független leányvállalat birtokolja és üzemelteti, és a MyDailyChoice, Inc. nem hagyja jóvá. A weboldalon kifejtett véleményeket az egyes leányvállalatok adják és azok felelőssége, és nem szabad úgy értelmezni, mint a MyDailyChoice, Inc. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte a termékeken, a weboldalon vagy az értékesítési anyagokon tett nyilatkozatokat. A MyDailyChoice, Inc. termékei nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. A MyDailyChoice, Inc. termékeinek nem célja a gyógyszerek helyettesítése vagy az illetékes egészségügyi szakember tanácsának megszüntetése.

Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


This will close in 30 seconds