Hogyan kapcsolódnak a szublingvális hatóanyagok a világ leggyorsabb tömegvonatához?

Nos, míg Kína a 600 km/órás Maglev vonatával a világ élén táncol, addig a MyDailyChoice szublingvális hatóanyagai, akár a nyálkahártya-sprinterek, úgy szívódnak fel szinte maradéktalanul az emberi szervezetben.

Igen, a MyDailyChoice a Daily Spray ágazatával új mérföldkövet állított a vitaminok és nyomelemek felszívódása tekintetében – melyhez szabadalmazott adagolórendszert alkalmaz, így a tényleges injekciókon kívül világelső.

Hogyan működnek?

A Daily Sprayk-et szuszpenziós és emulziós technológiával hozzák létre, amely homogenizáltabb, kevertebb formulához vezet. Mivel ezeket a hatóanyagokat a nyelv alá fújjuk, a kapillárisokon át pillanatok alatt felszívódnak és bekerülnek a véráramba – megkerülve az emésztőrendszeren való ,,végig-vándorlást.”

Ezáltal a szublingális hatóanyagok felszívódási aránya csaknem 98%-os, ellenben a tablettákkal, kapszulákkal, melyek esetében a felszívódás átlagosan 40% körülinek mondható.

Mindemellett a csomagolására is kellő figyelmet fordítottak, amely minden külső hatásnak ellenálló nitrogénnel van lezárva, hogy a levegő és napfény véletlenül se károsítsa az értékes összetevőket.

Tehát nincs szükség hatalmas tablettákra, kapszulákra, melyeket oly sok esetben nehézkes akár lenyelni. Plusz előnyük ezeknek a sprayk-nek, hogy könnyedén magaddal viheted, és attól függően, hogy mire van szükséged a nap folyamán bármikor használatra kész. Elfér a zsebedben, de még a legkisebb női retikülben is. Megjelenése diszkrét.

Alkalmazásuk roppant egyszerű:

  • Használat előtt alaposan rázd fel, permetezz közvetlenül a szájdba (nyelv alá) és tartsd ott fél percig, mielőtt lenyelnéd.
  • Utána fél óráig ne egyél/igyál semmit!
  • A napi adagjuk 8 fújás, melyet egybe, de célszerű 2 részletbe elosztani.

Mindezek ismeretében Rád bízom a választást!:-)

szublingvalis_hatoanyagok_kapszulak_felszivodasa
Puskás Gyöngyi

Puskás Gyöngyi

MDC Promóter / Blogger