FUEL FACTOR X™ SIKERSZTORIK

Legyél Te a következő, és oszd meg velünk a tapasztalatod!

{

TAPASZTALATOK VIDEÓ FORMÁJÁBAN

{

FFX SZEMÉLYGÉPJÁRMŰNÉL

Sziasztok!
Én, már 2x is jeleztem Nektek, mit köszönhetünk az FFX-nek. Az autónk: Mercedes E200, 2200ccm, V210, automata, dízel és 1999-s évjárat. Túl vagyunk 3 dupla adagon, ma már az előírásnak megfelelően adagoljuk. Kevesebb lett a fogyasztásunk,7-8 literről, 6.1-re, úgy, hogy a porlasztócsúcsokat ki kell cserélni, mert már kopottak. A motor hangja nagyon halk lett, a dízelre jellemző „kopogásos hang” megszűnt, suhan az autó az úton. Eddig 700 km-t ment el egy tankkal, most kicsivel több, mint 800 km-t. Ez a nagy „hajó” ugrik előzéseknél, eddig is jól gyorsult, de most még jobban!
Valóban „szuperétel” neki és nagyon megérdemli, hihetetlenül „hálás” azért, hogy úgy teljesíthet, mint fénykorában!!!
Amint kicseréljük a porlasztócsúcsokat, lesz ez még jobb is!
Köszönjük MDC!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orosz Jánosné

Facebook csoportunkból

{

FFX motornál

Sziasztok!

Szeretném megosztani a tapasztalatom. Van egy Kawasaki ZX10R motorom aminek a fogyasztása igen csak sok, de hát szokták mondani aki sport motort vesz az ne számolgassa. Kipróbáltam az adalékot és igen csak lenyűgözött a hatása! A tempót nem írnám ki de bőven 100km/h felett /természetesen autópályán/ 😉 8 literről 6 literre módosult!!!👌Nagyon meg vagyok elégedve vele!!!👍👌
fuel_factor_x_uzemanyag_adalek_motorkerekparnal
Bakos Endre

Facebook csoportunkból

{

ffx kishaszonjármű

Sziasztok. Én egy 1.6 os Opel Viaroval járom az országot. 3 éves tehát még újszerűnek mondható. Nekem bejött az FFX. Havi 4-5000 km mellett nem mindegy, hogy mennyit tankolok. Vegyes használatban, autópálya. hegyvidék, szinte mindig 6-8 fővel.

A 9.5 literes fogyasztásom 7.5-8 közé ment! Számold kimennyit számít egy hónapban!
Horváth Árpád

Facebook csoportunkból

{

ffx személygépjárműnél

Mi is használjuk már ezt a szuper adalékot.
Ez tényleg szuper. Elhasználtuk az első tank benzint (60l) és mentünk vele 774 km-ert ez 7.9l-es fogyasztás. Eddig 9.2 es fogyasztásunk volt. A motor jobban húz az autó fürgébb + sokat csökkent a fogyasztás nagyon elégedettek vagyunk. Az autó Opel Vectra B 1800 ás 16 szelepes 20 éves.
Köszönjük MDC.
Kovács Mariann

Facebook csoportunkból

{

FFx nyerges vontatónál

Jó reggelt, egy Iveco stralis Euro 5 nyerges vontató 2009-es évjárat, 1 000000 km meghaladva.
Amit eddig 32-33 liter / 100 km-en fogyasztott, az most beállt 30 l-re a 2. tankolás után.Sokkal de sokkal fürgébb az autó.
Szerintem Common rail rendszeres motorral felszerelt kamionoknál még jobb eredmények lehetnek.
Juhos Zoltán

Facebook csoportunkból

{

FFX dízel autónál

FFx tapasztalat 45.53 liter Diesel üzemanyag tankolás,8ml FFx adalék 927,3 km ,és még nem villant ki a lámpa ,hogy tankoljak.
Márhoffer Attila

Facebook csoportunk

{

FFX BENZINES AUTÓNÁL

Sziasztok!
Saját tapasztalatot szeretném veletek megosztani. Dacia Duster 4×4 1.6 benzin, főleg városi használatban, autópályán utánfutóval vegyesen használom. 9.1-ről indult az átlag fogyasztás. Első dupla FFX használat után 8.3-ra ment le. Érezhetően jobban gyorsul. Következő dupla adag FFX után most fél tanknál tartok és olyat láttam amit eddig még soha amióta nálam az autó. 7.9 lett az átlagfogyasztás!
A csónakmotoromba is betettem az adalékot, kipucolta a motorból az összes oda nem való dolgot. Hétvégén teszteljük élesben a Dunán is.
Kun Balázs

Facebook csoportunk

{

FFX DÍZEL AUTÓNÁL

Sziasztok!
Bevallom szkeptikus voltam, hogy egy 96-os 1,9 TDI Audi esetében bármit is fog produkálni ez az adalék. Az első adalékhasználat és teletankolásom után 609 km-t tettem meg és 30,1 liter dizelt tankoltam. Ez a fogyasztás 4,95 l/100 km! Az eddigi legjobb fogyasztásaimat nem tudtam 5,5-5,6 l/100 km alá vinni! Egyéb “mellékhatásokat”, hogy simábban megy, dinamikusabban gyorsul és “bársonyosabb” lett a dizelmotor hangja én is megtapasztaltam!
Már alig várom a következő tankolások eredményét! 😊👍
Próbáld ki te is, ha szkeptikus vagy!
Varga Zoltán

Facebook csoportunk

{

FFX DÍZEL AUTÓNÁL

Sziasztok. Adott egy Peugeot 308 sw adblue 1,6-os motorral. Eddig 750-800 km,nél jelzett, hogy tankolni kell. Első alkalommal használtam az FFX-et előírás szerint. 849-km mentem vele és még nem jelzett. 6,3-as fogyasztás le csökkent 5,2-re. Köszönöm a lehetőséget hogy használhatom az FFX-et. Elégedett vagyok vele!😃

Gálfi Mátyás

Facebook csoportunk

Rendelés leadásával kapcsolatos segítségért kattints RENDELÉS MENETE oldalra, ahol képekkel illusztrálva vezetlek végig a teljes folyamaton. Ha ennek ellenére elakadsz, vagy bármi egyéb kérdésed van, Okt 9-én ismét elérhető leszek.


This will close in 30 seconds