Josh Zwagil – A FUEL FACTOR X üzemanyag adalék múltja és jelene

Josh Zwagil, a MDC vállalat tulajdonos vezérigazgatója saját maga mondja el történetét.

2009-ben(18 évesen) üzemanyagkezelő forgalmazója voltam, és általában véve rendkívül szkeptikus voltam az üzemanyag-adalékokkal kapcsolatban. Miután elképesztő eredményeket értem el a saját járművemmel, hívő voltam. A terméket 40 országban reklámoztam, és 6 év alatt 50 000 fős szervezetet építettem fel. Ez volt az egyik leghihetetlenebb élmény, mert a termékünk olyan volt, amely minden alkalommal működött. Az üzemanyag-kezelés segített az embereknek javítani az üzemanyag-fogyasztást, meghosszabbítani a motor élettartamát, javítani a teljesítményt és csökkenteni a károsanyag-kibocsátást. Pontosan ezt a terméket és összetételt hoztuk piacra az MDC-ben 13 évvel később, Fuel Factor X néven.

MyDailyChoice és a Fuel Factor X

 • Teljes üzemanyag-kezelés – A Fuel Factor X™ szerves fémvegyületet, tisztítószereket, üzemanyag-stabilizátorokat, polimerizációt késleltető anyagokat, valamint rozsda- és korróziógátlókat tartalmaz. Más termékek tartalmazhatnak egy vagy két összetevőt, de egyikben sem mindegyik.
 • Megfizethető és kockázatmentes – A Fuel Factor X™  kezelésenként akár 3,6 USD is lehet egyéni használatra, és 0,03 USD gallononként kereskedelmi használatra. Az FFX-et az MDC is támogatja, amely 60 napos üres üveg pénz-visszafizetési garanciát kínál.
 • Erősen koncentrált – 1/4 uncia Fuel Factor X™  20 gallon üzemanyagot kezel. Ezért egy 4 oz-os palack 320 gallon üzemanyagot kezel. Egy 55 gallonos dob 550 000 gallon üzemanyagot kezel.
 • Bizonyított múlt – Több tízezer egyéni felhasználónk, kis- és középvállalatok, valamint nagy kereskedelmi ügyfeleink használják a Fuel Factor X™ -et. 30 év alatt ez az üzemanyag-kezelés 2,5 milliárd mérföldet tett meg, és kiterjedt tesztelés áll mögötte.
 • Bármilyen éghető, benzin- vagy dízelmotorban működik – az FFX használható autókban, teherautókban, ATV-kben, fűnyírókban, csónakokban, generátorokban és nehéz berendezésekben, hogy csak néhányat említsünk.
 • Nagy mennyiségben is kapható – A Fuel Factor X™   55 gallonos hordókban, 5 gallonos kancsókban és 1 gallonos kancsókban is kapható (utóbbi kettő már az EU-ban is).

,,A Fuel Factor X az EGYETLEN biztonságos, hatékony és bevált üzemanyag-kezelés, amelyet a piacon találtam, és minden alkalmazásban működik.”

Próbáld ki Te is kockázatmentesen, és tapasztald meg saját eredményeidet. – Josh Zwagil

  Leave a Reply

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  9 − 4 =