Ez a cikk 2 pekándiós muffin elfogyasztása utáni szüleményem, ami annyira jóra sikerült, hogy ebben a percben komolyan elvenném saját magam.

Na de viccet félretéve, azt gondolom a fogyni vágyók legnagyobb mumusa az édességek háttérbe szorítása, ami olyan akár az időzített bomba. Aki édesszájú az is marad, még akkor is ha megfeszül, így ostobaság elzárni magunkat az endorfinoktól.

1-2 lelkizős nap, esetleg veszekedés a kollégáddal, főnököddel, pároddal, vagy nálunk nőknél a pirosbetűs napok – és máris mihez fogsz nyúlni? Ahhoz az örömforráshoz, amitől ugyebár elzártad magad a fogyás érdekében.

A csoki nem kérdez. A csoki megért!

Ezért a javaslatom az, hogy ne foszd meg magad az édességektől, hanem kreálj egészséges újakat, és tudd hol a határ. Figyelj csak:

Ő itt a pekándiós reggelim, ami speciel már emésztődik – de elemezzük kicsit.

Van benne lassú és gyors felszívódású szénhidrát

egészséges zsiradék

Tartalmaz rostokat és jó zsírokat

plusz a Bodymelt protein shakkel fedeztem a reggeli fehérje szükségleteimet

Mindent tartalmaz, amit egy hagyományos változat aligha. Nyilván, ha az egész tepsivel befalom, ugyanúgy kedvez a deréktáji hurkáknak, ráadásul a fogyást is belassítja – ezért tudni kell megálljt parancsolni a szemeknek.

Én 2db-ot reggeliztem a víníliás proteinemmel – ami 4-5 órára biztosan eltelít, és nem fogok a reggeli és ebéd között csipegetni. A másik jótanácsom, ha tudod magadról, hogy nehezebben állsz ellent a kísértéseknek – netalán zugevő vagy – úgy ne tarts otthon rejtett tartalék nasikat.

nassolás lényegében egy olyan tudattalan étkezés (ami időben is elhúzódhat), amikor kontroll nélkül csipegetünk, netán habzsolunk, majdnem bármit, ami éppen előttünk van. Pl.: a gyerek tányérján megmaradt 2 falat is pontosan ide tartozik, és egyben elválaszt téged attól, hogy valaha is elérd álmaid alakját! Vagy szedj kevesebbet, hogy ne dobódjon ki az étel, vagy ne edd meg!

Nincs olyan, hogy kicsit ezt – kicsit azt! Ha csinálod, akkor csináld jól!

Ha rátérsz az előző posztomban kivesézett életmódváltás útjára, és már egy jóideje sikerül tartani a protokollt, akkor mi értelme van belepiszkítani a régi megszokásokkal? Mindennek megvan a maga alternativája, így semmiről nem kell lemondanod! Íme néhány kedvenc lisztkeverékem, amiből remek egészséges édességeket és kenyeret lehet seccpecc összedobni.

Mennyiség para

Ha nem tudsz a mennyiségeken csökkenteni,  vagy valamilyen anyagcserezavarod van, akkor egy kis útravaló tőlem. A Trim365 egy szublingvális hatóanyag, ami a főétkezések előtt segíthet abban, hogy elnyomva az éhséget, kevesebb kalóriát vegyél magadhoz. A garnicia cambognia mindemellett stabilizálja a vércukorszintet, csökkenti a testzsírt, serkenti az emésztést és számos pozitív tulajdonságaival robbant be, mint fogyókúrás étrendkiegészítő. Amikor ezt a sprayt teszteltem, nem hittem volna, hogy létezik olyan szer, amitől nem leszek éhes. Nos, a Trim bebizonyította, hogy tévedtem. A HempWorx CBD olajat pedig anyagcserezavarok esetén nagy becsben tartom, hiszen nekem is segített az IR-en, és mind a mai napig nincsenek rosszulléteim, mint előtte sok-sok évig.

Puskás Gyöngyi

Puskás Gyöngyi

MDC Promóter / Blogger