4 hónapos HempWorx hajápoló teszt, és az irdatlan mennyiségű babahajam

Próbára tettem a HempWorx hajápoló termékcsalád 2 tagját, és újra gumizom a fél centis hajamat.

Tavaly év elején egy agyament ötletből adódóan úgy határoztam, hogy megválok a hajkoronámtól és rövid fazonra váltok. Utoljára ilyen kb 7 éves koromban volt, és akkor is gyűlöltem a bili hajam, de hát egy egy fodrász családban próbálj meg érvényesülni. Főleg akkoriban, amikor a dauer még apukám fodrászüzletében hatalmas sláger volt. Szóval úgy döntöttem, hogy Pink-re nyiratom a göndör hajam, gondolván, hogy a rövid haj nem göndörödik.

Legnagyobb bánatomra ez a teóriám viszonylag hamar megbukott és rájöttem, hogy aki göndör ne akarjon rövid hajat, hacsak nem Jackson frizurára vágyik. Egy-két csapadékos idő után pedig azt mondtam ebből elég!

Kérem vissza a hosszú lófarkamat

Aki volt már hasonló helyzetben tudhatja, hogy egy rövid hajat megnöveszteni maga a kínszenvedés. Nem vágathatsz fazont, mert akkor soha nem nő meg, és nem túlzás, de egy vájling hajformázóval se áll be úgy ahogy akartam. Hajhosszabbítás? Na azt soha többé! Évekig volt benne részem, és többek között annak is köszönhettem a hajam rossz állagát.

Így maradt a sapka, a baseball sapka és beszereztem a HempWorx hajápoló közül a kendermagolajos sampont és hajmaszkot. Annyian dícsérték, hogy gondoltam miért ne, legalább tesztelem.

Kendermagolaj

A kendermagolaj opcionális arányban tartalmazza az esszenciális omega-3, illetve omega-6 zsírsavakat, melyek hozzájárulnak az egészséges haj és bőr fenntartásához. Ráadásként kb. 2-6% gamma-linolénsavat (GLA) is tartalmaz, amely szintén gyulladáscsökkentő. Nem csoda, hogy a szépségipar előszeretettel alkalmazza testápolók, szappanok és hajápoló készítményekben.

Szalonminőségű Hempworx hajápolók

Amikor kibontottam a csomagból, először az 500ml-es méretétől dobtam magam hanyatt, majd az első hajmosásnál, amikor szembesültem azzal hogy milyen kevés mennyiségtől is habzik, pedig nincs benne hajkárosító Sodium Lauril Sulfat. Most 4 hónapos használat után a felénél sem tartok.

Szulfátok

Mik az eddigi tapasztalataim?

 • A hajam szerkezete teljesen megváltozott, pedig azóta se lett levágva
 • A hajvégek nem állnak szerteszét
 • A 2-3 naponkénti hajmosás ellenére se roncsolt
 • Nem gubancolódik, holott göndör
 • Gyorsabban nő, aminek egyetlen hátránya, hogy havonta festetem
 • Irtózatos mennyiségű babahajam lett, amitől sűrűbbnek látszik

A Hajkondicionálót viszont rajta kell hagyni a hajon, legalább 5 percig, mert ha kapkodva gyorsan lemosom nem lesz ugyanolyan selymes az összhatás.

HempWorx hajápoló paraméterek

 • Hidegen sajtolt kendermagolajjal dúsítva
 • Nem tartalmaz CBD-t vagy THC-t
 • Nátrium-klorid és parabén mentes
 • Színbiztos és minden hajtípusra alkalmas
 • 60 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × kettő =